Louise



Idag är jag starkare, stoltare och gladare över att jag är jag.


Är inte lika säker längre

Jag trodde verkligen att detta skulle gå men nu är jag inte så säker längre, en ny start... en ny blogg kanske ändå vore något.


Solglad onsdag



Att kunna ta en joggingtur i spåret är väldigt avkopplande, tankarna skjuts undan för en stund. Idag blev det 4,5 km närmare bestämt, en lagom lång tur. Därefter gick jag förbi vår egna lilla matbutik här i byn och införskaffade allt som krävs för en härlig dag i solstolen; en bra tidning och vindruvor!! Stod en hel del intressanta saker i den och jag har fått mig en tankeställare, men mitt horoskop stämde inte alls... vilken besvikelse.


Sol i mitt mörker





Både jag och Cecilia ville bättre på solbrännan lite och om vädret till en början inte ville hjälpa till på traven så fick vi ta saken i egna händer. Vi solade solarium! Istället för att ta bilen så gick vi ca fem kilometer dit och sen lika långt hem igen, vi tajmade in lagom till happy hour och tjänade därmed tio kronor.... mycket bra!


Ibland går inte allting som man vill/ hade hoppats på och detta hanterar vi olika sätt. Hur/ vad jag kommer blogga om hädanefter återstår att se men troligen blir det en fortsatt blogg om min vardag och inte så mycket om mina innersta tankar ...


RSS 2.0