250210

God morgon i stugan!
Sitter här och äter lite frukost, hungrig blir man trots att man sover illa om nätterna. Vaknade till flera gånger inatt varav en gång satte jag mig upp och tittade på tv, tänkte "snart ringer nog klockan så det är lika bra att jag stiger upp". Efter en stund tittade jag på mobilen och den visade helt fel jämfört med hur mycket klockan var i mitt huvud. Det var bara att försöka somna om igen, för att stiga upp klockan tre är ingen hit!
Snart ska jag ner och tvätta, men jag drar mig lite för att lämna lägenheten helt ärligt. Temperaturen är nere på -27 grader och för att komma till tvättstugan måste man gå utomhus, visserligen är det bara några meter men usch så kallt!! Medan jag tvättar tänkte jag passa på att packa lite och städa fint i lägenheten. Vill inte komma tillbaka till en stökig, stinkande (pga av soporna) lägenhet på söndag. Annars ser dagen ut på följande sätt; plugga med Henrika, träna och jobba på friskis. Idag hade jag gärna bytt bort mitt pass men det är så bökigt, man måste maila alla och svarar ingen får man sitta i telefon halva dagen för att ringa runt till alla andra värdar och förhoppningsvis får man tag på någon som kan byta pass.

Gårdagens tidning + frukost är en bra kombination


Kommentarer
Postat av: jess

27 minus.. och dit väljer du att flytta? haha räcker den inte med den kalla nollan vi har här i skåne för att kyla ner dig ;D. Jag fryser ihjäl här jag. Hoppas tentan går bra imorgon och att du kan sova lite bättre.

2010-02-25 @ 21:12:44
URL: http://dejess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0